Inscriere

Inscrierea copiilor se face fara preselectie, la antrenamente putand participa atat copii care urmaresc sa realizeze performanta in fotbal, cat si copii care doresc sa practice miscarea si jocul de echipa.

Pentru inscriere sunt necesare:

  • acordul parintilor pentru participarea copilului la antrenamente (semnatura in original), descarca Formular de Acord (poate fi completat la sediu)
  • aviz medical de la medicul de familie ca este apt pentru practicarea fotbalului (se poate aduce la primul antrenament)
  • doua fotografii color tip buletin (se pot aduce la primul antrenament)
  • copia certificatului de nastere (se poate aduce la sediu pentru completarea Formularului de Acord)
  • dovada platii taxei de antrenament, in valoare de 150 lei / luna / copil (taxa poate fi platita in doua rate, prima rata inainte de prezentarea la antrenamente, a doua rata in cea de-a doua saptamana de antrenamente – se plateste la sediu)

Fiecare copil inscris va avea o fisa individuala in care vor fi inregistrate prezentele la ore, evolutia in cadrul echipei si recomandarile antrenorului. Fisele vor fi oferite spre consultare parintilor, saptamanal.

Vor fi legitimati la SCOALA de FOTBAL MINARDO a Scolii Copiilor, copiii care vor avea o evolutie pozitiva, constanta, timp de trei luni. Legitimarea le va oferi posibilitatea de a fi inscrisi in Campionatul Municipal de Minifotbal.

Pentru legitimatii se percepe o taxa de 20 lei / copil.

IMPORTANT!

Pentru rezervarea unui loc, va rugam sa trimiteti un Email cu numele copilului, varsta si numarul de telefon al parintelui sau dati un telefon, la numarul 021.3309445.

Va asteptam!