Ce se mai intampla pe la Cupa Mondiala 2010

2 iul.

La Cupa Mondiala 2010 au fost doua zile de pauza. A fost liniste…..linistea dinaintea furtunii. Acum urmeaza 2 zile in care razboiul declaratiilor de presa se va muta pe gazonul stadioanelor ce gazduiesc sferturile de finala.

Cele mai bune 8 echipe din lume ale momentului actual (Argentina, Brazilia, Germania, Ghana, Olanda, Paraguay, Spania, Uruguay) se vor intrece intr-un regal sportiv in aceste 2 zile. Astazi si maine iubitorii fotbalului vor avea ocazia sa urmareasca si sa comenteze cele patru meciuri care odata finalizate ne vor duce inca un pas mai aproape de cunoasterea campioanei mondiale din acest an.

Daca ne uitam la apartenenta pe continente a echipelor, patru sunt din America de Sud, trei din Europa si una din Africa. Asa ca cel putin un lucru este clar: castigatoarea va fi de pe unul din aceste trei continente…urmeaza sa vedem care anume.

Un răspuns to “Ce se mai intampla pe la Cupa Mondiala 2010”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ce se mai intampla pe la Cupa Mondiala 2010 - Ziarul toateBlogurile.ro -

    […] Ce se mai intampla pe la Cupa Mondiala 2010 Fri Jul 02, 2010 11:23 am La Cupa Mondiala 2010 au fost doua zile de pauza. A fost liniste…..linistea dinaintea furtunii. Acum urmeaza 2 zile in care razboiul declaratiilor de presa se va muta pe gazonul stadioanelor ce gazduiesc sferturile de finala. Cele mai bune 8 echipe din lume ale momentului actual (Argentina, Brazilia, Germania, Ghana, Olanda, Paraguay, Spania, Uruguay) se […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: