Paul si Cupa Mondiala 2010

6 iul.

Azi are loc prima semifinala. In noapte tarziu vom sti care dintre cele 2 echipe va merge mai departe pe drumul catre gloria mondiala. Sa fie Olanda? Sa fie Uruguay?

Deja podiumul e din ce in ce mai aproape. Acum au ramas cele mai bune patru echipe ale momentului sa lupte pentru suprematia mondiala.

Maine vom asista la cel de-al doilea meci cu miza mare: Germania – Spania. Doar ca la nivel psihologic acest al doilea meci a inceput de azi. De ce? Pentru ca jucatorii nemti au inceput deja sa isi faca ganduri negre despre soarta meciului.

Iata motivul:  Paul a indicat corect pînă acum victoriile nemţilor în faţa Ghanei, Australiei şi Angliei, eşecul din meciul cu Serbia şi victoria în faţa Argentinei! Iar astăzi a dat răspunsul la întrebarea „Cine câştigă confruntarea dintre Germania şi Spania?”. Alegerea caracatiţei: SPANIA! (http://www.gsp.ro/international/cm-2010)

Ei da, ati citit bine deoarece Paul este o caracatita.  La “Oberhausen Sea Life Aquarium” din Germania este deja celebru pentru previziunile incredibile in ceea ce priveste rezultatul meciurilor. Caracatitei i se coboara in apa doua borcane avand fiecare steagurile celor doua echipe. Ingrijitorii spun ca borcanul in care intra caracatita reprezinta echipa care va castiga.

Ei spun ca pana acum, caracatita a prezis corect toate rezultatele Germaniei in Africa de Sud. Deasemenea, ei spun ca a prezis aproximativ 70% din rezultatele Germaniei la Campionatul European din 2008.

Maine seara vom sti daca Paul e chiar atat de priceput intr-ale fotbalului mondial.

Lasă un comentariu