Deci…cine castiga?

9 iul.

Mai e putin – 2 zile ne despart de marea finala a Campionatului Mondial Africa de Sud 2010.  Olanda si Spania sunt in „fierbere”. Care se va dovedi pana la urma mai stapana pe arta manuirii balonului rotund? Ce echipa va avea nervii de otel pentru a face fata cu succes indeplinirii scopului propus? Spre ce tara din cele doua va pleca trofeul?

Intrebari, intrebari si iar intrebari. Pana sa aflam insa raspunsul, vestile „prezicatoare” sunt contradictorii.  Moda caracatitei prezicatoare i-a molipsit si pe olandezi care joi au incercat sa il concureze pe Paul cu Pauline, o caracatiţă femelă de la acvariul din Haga. La Pauline poate ca a functionat spiritul national deoarece ea a ales ca si castigatoare, Portocala Mecanica (Olanda).

Astazi insa Paul a pronosticat victoria Spaniei in meciul decisiv. Conform ritualului bine stabilit, două recipiente transparente, care conţin mâncare şi care au fost „ornate” cu steagurile Olandei şi Spaniei, au fost cufundate în acvariul caracatiţei, iar aceasta a ales cîştigătoarea Spania deschizînd capacul cutiei şi luînd mîncarea din ea. (www.gsp.ro)

Ramane de vazut cine a avut dreptate – experimentatul Paul care a pronosticat pana acum fara greseala la aceasta Cupa Mondiala sau incepatoarea Pauline pentru care acesta este primul pronostic?

Lasă un comentariu