Prezentare

SCOALA de FOTBAL MINARDO a Scolii Copiilor Bucuresti s-a infiintat sub patronajul firmei MINARDO care are o puternica traditie in management.In actiune

Scopul primordial al activitatilor noastre este Formarea Oamenilor Responsabili prin Motivare, Atitudine, Resurse, pentru Excelenta.

Promovarea sportului, a educatiei prin sport, petrecerea timpului liber intr-un cadrul ordonat si organizat, obtinerea de performante sportive, canalizarea energiei copiilor in scopuri constructive cu implicatii directe in marirea performantelor in plan scolar si formarea caracterelor puternice de invingatori sunt cateva dintre obiectivele noastre.

Beneficiile pe care copilul umneavoastra le va obtine prin practicarea fotbalului sunt multiple si diverse:

  • dezvoltarea armonioasa si o conditie fizica de invidiat. Practicarea sportului favorizeaza cresterea, dezvoltarea grupelor musculare si a calitatilor motrice: viteza, indemanare, rezistenta si forta precum si un profil cu o personalitate puternica;
  • corectarea si prevenirea deficientelor fizice si combaterea obezitatii. Anumite deficiente fizice ale coloanei vertebrale pot fi corectate prin sport, activitate care previne în acelasi timp aparitia acestora. Pe de alta parte, sondajele arata faptul ca tot mai multi copii abandoneaza sportul în favoarea calculatorului sau a televizorului, iar sedentarismul afecteaza dezvoltarea lor. Prin practicarea fotbalului obtinem o dezvoltare fizica care sa contribuie la mentinerea unei tinute corecte si a unei atitudini sanatoase acasa, la scoala si in societate.
  • indepartarea de expunerea la vicii. Prin practicarea unui sport, copiii constientizeaza pericolul si vor refuza consumul de tutun, alcool sau droguri. Copiii vor fi educati în spiritul unei vieti corecte si sanatoase si li se vor explica efectele dezastruoase ale consumului de substante interzise, a alcoolului si tutunului care nu au ce cauta in viata unui copil care aspira la performanta sportiva;
  • fotbalul are un caracter stimulativ. Odata integrati in echipa, competitia si mediul in care se vor pregati acesti copii, vor contribui la rezultate bune si pe plan scolar devenind astfel si o conditie de baza pentru participarea la antrenamente;
  • socializare, buna dispozitie si un profil de invingator. Copilul dvs. va deveni mai sociabil si mai comunicativ, capabil sa se integreze rapid in orice tip de colectivitate.
 

Micul fotbalist

Cei mai buni dintre copii, vor participa la diverse competitii amicale intre diferite cluburi si la inscrierea in Campionatul de Minifotbal pentru copii si juniori, organizat de Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti.

Reprezentam o rampa de lansare a celor mai buni copii, catre cluburile profesioniste de fotbal.

Alaturi de noi, copii dvs. vor putea sa se formeze in spiritul marilor competitii si a cerintelor nationale si internationale, astfel incat sa aiba sansa de a fi identificati si solicitati sa faca parte din echipe renumite de fotbal.