Hai Romania!

8 oct.

Maine seara sa dam inca o sansa echipei nationale. Sa fim ca intotdeauna „al 12-lea din teren” si sa strigam Hai Romania! Selectionata tarii noastre va intalni echipa Frantei  pe Stade de France, in preliminariile pentru EURO 2012. 

La antrenamentul efectuat ieri, în spatele porţilor închise, Răzvan Lucescu a lucrat tactic timp de 60 de minute. A alcătuit două echipe, dar nici una dintre ele nu a părut să fie cea probabilă pentru partida de la Paris. Asta dacă nu cumva Lucescu jr. îi pregăteşte lui Laurent Blanc mai multe surprize.

Meciul cu Franţa este cu miză, dar nu decisiv, susţine Lucescu. „Este un meci cu miză pentru echipa naţională a Franţei, dar nu este un meci decisiv pentru noi. Franţa este marea favorită a grupei, indiferent de condiţii. Echipele care iau puncte Franţei se pot declara mulţumite, adună puncte în plus faţă de de calculele iniţiale. Chiar dacă pare un vulcan, atmosfera de la noi este liniştită, este entuziasm şi încredere într-un meci bun. Întotdeauna când joci astfel de meciuri este o plăcere mare, pentru că întâlneşti cei mai buni jucători din lume şi asta te provoacă să dai tot ce-i mai bun în tine.  (sursa: http://www.sport365.ro/Avancronica_meciului_Franta_____Romania-n124617.html)

Asa ca noi suporterii trebuie sa ii sustinem, sa fim alaturi de ei si sa-i incurajam pentru a le da avant in aceasta „lupta” sportiva.  Hai Romania!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: